det här med rynkor..


Jag är, liksom många andra, rädd för att få onödiga rynkor och söker därför ibland runt på hur man kan undvika detta och har hittat lite tips som jag tänkte dela med mig av. De är ganska självklara och så, men ibland tänker man inte riktigt till. Så här kommer en liten lista med saker som man bör undvika för att slippa eller åtminstone inte få allt för djupa rynkor! 

- Den första punkten är också den absolut viktigaste. Ska du vistas i solen så var jättenoga med solskydd! Smörj in allt som utsätts för exponering. ..Ju mer tid vi spenderar i solen, desto mer slitage på huden. Det är inte värt det när man så lätt kan smörja in sig, eller hur?

- Sov inte med sminket! Alla orenheter ligger liksom o gror och sätter sig i porerna. 

- Rökning är ju bara ett big no no. Som att be om ett brev på posten med rynknor ungefär. Dessutom blir huden inte bara rynkig av rökning utan blir även ojämn och grå.

- Drick mycket! Man ska helst se till att få i sig 2 liter vätska varje dag.

- Applicera dina ögonkrämer rätt! Ovarsam behandling runt ögonen kan töja ut huden. Alltså, dra inte runt produkten utan dutta försiktigt med ringfingret eftersom att det är det 'svagaste' av dina fingrar. 

Ha en bra fredagskväll allihopa! 
 
 
 
 

Kommentera här: